PDA

View Full Version : Sleeping



Kat
19-03-2007, 14:10
What settings ( in the editor ) are needed to sleep ships.

I just found out why the destroyers on Dunkirk ( and Dragoon and others ) wheren't slept... the editor keeps returning the sleep time to zero which implies I'm going to high on the value. :mad:

Makes me look like an idiot when I HAVE slept the ***** things.

MajorDamage
19-03-2007, 14:19
The max sleep time you can set in FMB is 98 mins. This will show up in the mis file as 5880 secs. You then need to do a find and replace and set them all to 9600. If you do a search of the forums you'll find the info there.

Kat
19-03-2007, 15:45
I'd recommend you not only set sleep times (I am usually using 7200-8000), but also reduce RoF and accuracy as much as possible in case something goes wrong.

Yes I'd already decided to do that - set RoF as slow as it'll go and set to Rookie.