PDA

View Full Version : New Maps



Chris Twee Wren
03-04-2008, 18:10
Gents,

How do you (or can you?) make a map from scratch. IE put land here, sea there typ thing.

Thanks in advance,

Chris KIT -6700pts Wren:fluffle:

Sonko
03-04-2008, 18:12
Not possible with IL2, need developer tool or some funny hack program for it.

Chris Twee Wren
03-04-2008, 18:15
K..thanks

Sonko
03-04-2008, 18:21
welcome :D yeah its kinda shame really, but unfortunately it aint possible

SMURFY1967
03-04-2008, 18:28
You can only use the exisiting in game maps mate, but you can fiddle with em to your hearts content, building/targets wise etc. Very time consuming, hats off to our map makers, top gents.